Kontaktuppgifter uppdaterade

Då har sidan med kontaktuppgifter och att bli medlem blivit uppdaterad med nya namn, telefonnummer och mejladresser.

Har fått kännedom om att det på senaste årsmötet har funnit åsikter om att jag som för övrigt avgick som webbmaster för 12 månader sedan inte uppdaterat sidan med nya kontaktuppgifter och om man skicka ett mail så fick man enbart ett svar med tack för ert mejl vi kontaktar er inom kort men sen hörde man inte mer.

Därför vill jag ge en kort förklaring hur det kunde bli som det blev.

Anledningen att uppgifterna har legat kvar på sidan har varit för att jag tyvärr saknat aktuella kontaktuppgifter och då klubben tidigare använt sig av en gemensam mailbox och samma mejladress oavsett vem man sökte inom styrelsen så lät jag de gamla uppgifterna ligga kvar för att det inte skulle bli en 404 sida då adressen var den samma oavsett vad det stod för namn tänkte detta var bättre än inget.

Sen ni som skickat mail till denna gemensamma mailbox har fått ett autosvar som enbart bekräftar att klubben har tagit emot ert mail ingen person har författat detta utan det var mejlprogrammet själv.

Tidigare så har sen någon i styrelsen svarat er så fort tid har funnits, detta sätt valdes för att om någon var bortrest eller på annat sätt inte tillgänglig så kunde alla andra i styrelsen se alla mejlen och då även svara då inboxen inte var personlig.

Att den nya styrelsen bestämt sig för att sluta använda denna mejlbox redan för 1 år sedan var för mig okänt tills igår.

Med vänlig Hälsning
Thomas Cronqvist
Tidigare webmaster

2 tankar kring ”Kontaktuppgifter uppdaterade

  1. Jag svarade för över ett år sedan att jag var villig att hjälpa till med webbsidan men något svar fick jag inte, så då tänkte jag att någon annan tog över detta. Som tillägg jag jag säga skickade även med mitt mobil nr för att det e ju enklare prat på mobilen men hörde aldrig av någon så det så.

  2. Hej Krister allt är mitt fel under året som har gått sä hände ingenting pga att det fanns ingen fungerande styrelse du är hjärtligt välkommen att sköta websidan vänligen ring mig i morgon fredag Mvh po bajard 0768867450

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.