Vårträff 2016

På onsdags eftermiddagen den 4/5 så påbörjade vi resan mot Emmaboda och Vårträffen 2016, med endast små lätta moln på himmeln så avverkades de 25 milen ganska lätt.

18:30 så rullar vi in på campingen och vädret är om möjligt ännu bättre, direkt så möttes vi upp av träffvärden Leif Axelsson som guidade oss var det var lämpligast att stå.

Jag har en tradition som jag säkert delar med många andra och det är den berömda stödbensölen, förresten hur gör ni med husbil 😉

stodbens-1024x576

Efter mycket snack och hälsande och självklart däcksparkande så rundades kvällen av och det var dags att krypa till kojs.

Även torsdagen bjöd på kanonväder även om det framåt em. drog in några lätta moln, men det var de ända molnen vi så på hela helgen och temperaturen steg ju längre helgen gick.

Fredag så låg de flesta och slappa och njöt av solen några blev riktigt röda och granna (jag speciellt) men det är smällar man får ta det var åtminstone varmt och gott även en bra stund efter solen gått ner 😉 Kvällen avslutades med gemensam grillkväll som klubben sponsrade med, efter grillningen så spela ingen mindre än Lasse Stefanz upp till dans på den angränsande marknadsplatsen.

Tyvärr så hade arrangörerna nog underskattat effektförbrukningen på bandets ljudanläggning då det blev tyst och mörkt en lång stund efter två låtar, proppen hade gått.

På lördagen var det så dags för gemensam middag/buffe på den lokala bowlinghallen i byn.

Efter detta så tog vi oss alla tillbaka till camping får att delta i klubbens årsmöte som var ute i det fria under en härligt klarblå himmel, på grund av min nya kroppsfärg så höll jag mig lite i skuggan.

Lördagen rundades av lite tidigare, det var ju hemfärd runt middagstid på söndagen.

Vi avslutar med ett litet bildspel, hoppas vi ses i sommar!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tack Leif för att du tog oss till denna plats och inte minst för det härliga vädret.

Hälsningar
Thomas o Kristina

En tanke kring ”Vårträff 2016

Kommentarer är stängda.