Rügenresan Dag 8

Då var det sista dagen på denna resan, 3 ekipage valde att fortsätta söderut och vi övriga 6 börja då smått att rulla mot färjan.

Det inplanerade besöket på motormuseet hanns inte med tidigare i veckan så idag tog några av oss möjligheten att beskåda de östtyska underverken.

Medan de andra valde att shoppa loss en extra gång innan det var dags att köra ner till färjan.

Väl vid färjan så var det åter Border Shopen som stod på programmet 🙂

Då var vi alla ombord på färjan, svårt att få med alla på bild samtidigt då vi sitter lite utspridda för tillfället.

7 tankar kring ”Rügenresan Dag 8

  1. Motormuseet var vi också på när vi var nere, väldigt trevligt, absolut värt besöket.

    Border Shopen alltid ett måste, är liksom vårt Ullared. Man ska inte ha så mycket men kassakvittot visa ändå ett par tusen.

    Ha de bra och kör med omtanke i värmen.

  2. Än en gång tack alla deltagare för en supervecka i alla avseenden och speciellt till Thomas & Cristina för planering o reseledarfunktion!!

    1. Och tack till alla för att ni hjälpte till att göra det till en riktigt supervecka.

  3. Hej och tack till Thomas och Kristina, resan har varit suveränt trevlig och vädret likaså allt har varit perfekt och ni som reseledare är så bra bra bra, och gänget som var med är toppentrevliga, allt har varit PERFEKT. Vi hann också med teknikmuseet på hemvägen absolut sevärt, även vi är hemma nu sent lördag. Vi väntar på nästa resa. Arne o Traute

    1. Hej Arne och Traute,
      Skönt att höra att även resten av resan gick bra och att ni är tryggt hemma igen.
      Stort tack för alla lovorden, men det är tack vare er alla deltagare att resan blev så lyckad som den blev vi bara sköte om planeringen lite.
      Det är ganska troligt att det blir en resa även till nästa år, vi har några olika uppslag som vi tittar på och skall undersöka lite närmare.
      //Thomas och Kristina

  4. Nu är även vi hemma efter en trevlig avslutning i Lubbenau Spreewald. Första turen med Er men förhoppningsvis inte sista. Tack alla speciellt Tomas och Christina,

    1. Skönt att höra att även ni är tryggt hemma igen, ni är hjärtligt välkomna att följa med även på nästa resa 🙂

      Även vi har varit i Spreewald eller som det också kallas Tysklands Venedig, härligt att glida runt i en gondol på kanalerna i grönskan.

      Thomas och Kristina

Kommentarer är stängda.