ELMIA 2020 INSTÄLLD

Caravan Club meddelar på sin hemsida att årets Husvagn Husbils mässa flyttas fram.

På Elimi AB:s hemsida kan man läsa att nästa Husvagn Husbils mässa planeras att genomföras den 8-12 September 2021

Texten nedan är hämtad från Caravan Clubs hemsida.

På grund av rådande omständigheter har Elmia AB i samråd med Caravan Club beslutat att flytta fram mässan Elmia Husvagn Husbil 2020.

Fram till nu har vi varit entusiastiska och optimistiska. Vi har hoppats att pandemin skulle klinga av i en allt snabbare takt vilket skulle kunna ge lättnader i restriktionerna kring bland annat smittspridning och större sammankomster. Nu tvingas vi inse att vi måste leva under hotet av covid-19 åtskilliga månader till.

Med dagens restriktioner bedömer vi att det inte är möjligt att genomföra mässan på ett sådant sätt att den blir en både trevlig och intressant upplevelse för besökarna. Det handlar till exempel om att många människor ska kunna campa, träffas och umgås under trivsamma former, men också att få röra sig fritt i mässhallarna och titta in i nya husvagnar och husbilar utan oro för att smittas av coronavirus. Vi vill bara arrangera mässan under förutsättning att alla kan känna sig trygga.

När beslutet att flytta fram mässan väl fattats blir näst fråga hur vi ska hantera sålda biljetter. De alternativ som diskuteras just nu är återköp eller att köpt biljett ska gälla mässan Husvagn Husbil 2021. Detta beslut fattas gemensamt av Elmia AB och Caravan Club.

Alla som köpt biljetter ska få detaljerad information om möjligheterna via Elmias och Caravan Clubs hemsidor samt via mail så snart som möjligt och senast under vecka 24, den 8-12 juni.

För att ge all personal möjligheter att koncentrera sig på sina ordinarie uppgifter vädjar vi till alla berörda att inte ringa, utan avvakta ny information.

Caravan Club of Sweden