Vår nya logga

Det har under lång tid faktiskt under flera år pratats om att Adria Sverige skulle ta fram en ny logga till oss som bättre skulle spegla den logga som används på våra fritidsfordon.

Men det har varit många turer men så i veckan så dök den rykande färska loggan upp i mejlboxen och så här ser den ut.

Lite mindre färg och kanske även lite mindre iögonfallande men professionellare stuk på den så när den har satt sig lite så tror jag att det blir bra.

Vi kommer att trycka upp nya nummerskyltsdekaler samt klubbmärke med den nya loggan, exakt när dessa kommer att finnas tillgängliga är inte klart ännu.

Vår startsida kommer också att uppdateras med den nya loggan men då den sidan ligger på en annan dator och är lite tung läs manuellt arbete så sker inte förrän efter Höstträffen då jag kommer att göra lite andra uppdateringar samtidigt.

Samma logga kommer att användas av både Syd och Norr samt även Adria Club Norge

 

 

2 tankar kring ”Vår nya logga

  1. Hej, Snygg modern logga, hoppas ni får en trevlig jubileums träff.
    Vi var på Hönsalottas luffarmuseum, 80 personer 40 bilar, jag vill varmt rekommendera att ni får till en träff där, mycket sevärt och Göran ( snacket Per ) är en fantastisk berättare. Ännu en gång lycka till, hälsa.

    1. Tack tack, vi hade en sommarträff planerad till luffarmuseumet men vi nådde inte upp till minimum antalet deltagare tyvärr.

Kommentarer är stängda.