Medlemsmatrikel

Det har under en längre tid funnits önskemål om att medlemsmatrikeln skulle ligga för nerladdning eller möjlighet att läsa den på nätet för att se vilka medlemmar som har tillkommet och var de bor,  för att på ett enklare sätt kunna hålla kontakt medlemmar sinsemellan.

Hur detta skulle kunna lösas har diskuterats ungefär lika länge, men på styrelsemötet som hölls nu på senaste vårträffen så fick jag i uppgift att ta fram en möjlig lösning.

Så nu finns denna möjlighet, på vårt stängda privata medlemsforum www.adriaclubsyd.se/forum/ finns nu länk och lösenord under rubriken ”Medlemsinformation”

Varför jag inte kan lägga länken direkt här på hemsidan är för att dokumentet är lösenordsskyddat och detta lösenord kan ju självklart inte ligga publikt.

I nästa medlemsutskick så kommer länk och lösenord att distribueras till er alla, men det finns som sagt redan nu möjlighet att ta del av informationen via vårt forum.

På vårträffen så fick jag frågor på hur registreringen på forumet går till, jag försökte att förklara så gott det gick men jag har nu även gjort en manual som ni kan ladda ner HÄR

Finns det ändå frågetecken så får ni gärna kontakta mig via att svara på detta inlägg eller kontakta mig via mail så skall jag försöka reda ut de frågor som kan ha uppstått.

Vill även passa på att tipsa om att ni kan få ett mail så fort något nytt skrivs på hemsidan, skriv en kort kommentar på något som skrivits på hemsidan och klicka i rutan ”Meddela mig om nya inlägg via e-post” innan ni skickar iväg det, då får ni ett mail direkt när det skrivs något nytt på hemsidan.