Rapport från vårträffen 2017

Efter tre fyra månaders förberedelse så var vi äntligen på plats i fina Vikarbygården den 30/5 för att börja ta emot våra gäster, gästerna börjar rulla in och redan den 1/6 var vi ca.10 bilar.

Inkörning var satt till den 2/6, det kom bilar och husvagnar under hela dagen, vädret var helt magiskt denna dag och därför lade vi om programmet så de som ville gick tippsrunda, tippsrundan var öppen alla dagarna och ca 65 st gick rundan på 2,4km.
Vinnare blev Majsan med 12 rätt av 14.

Pingstafton var det lite olika aktiviteter, med spel och lekar.
Klockan 17,00 gick vi de ca.200m till Robbans restaurang där vi åt gott, sjöng och dansade med musik av Kjell Thiger från Mora, fram till ca 22,15, mätta och trötta gick vi hem till våra rullhus.

Pingstdagen var det också lite lekar mm, det mest omtyckta blev travet (Smednäset Horserace) som gick I källaren på kyrksalen. Travet kördes I flera omgångar mellan kl. 12,00 och 15,00.

Kl.17,00 så släpptes biljettera till Elmia, därefter lotteri och årsmöte, årsmötesprotokoll finns att läsa på hemsidan. Efter mötet var det dax för den populära korvgrillningen, 180 korvar med bröd gick snabbt åt.

Måndagen var det dax att ta farväl av alla goa adriater, innan hemfärden sö bjöds det på kaffe och ostfralla, som uppskattades mycket.

Vi var några rullhus som åkte upp till Orsa för att se Moraeus föreställning som dock inte var någon höjdare, alldeles för många omtagningar.

Jag vill rekommendera alla som kan och har tid att besöka Siljan området med allt vad här finns att beskåda.

På årsmötet beslutades att nästa vårträff och årsmöte kommer att hålla på Kärrasands Camping i Urshult den 10-13/5 2018

Hälsning Carsten

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fler bilder från träffen hittar ni i vårt fotoalbum HÄR

Om någon har lite fler bilder från träffen som ni kan tänka er dela med oss övriga så tveka inte att mala mig dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.